Rekruttering Telemark

Talent Gallery Search + Selection har jobbet innen rekruttering i Telemark siden 1997.

Selskapet holder til i Porsgrund Porselænsfabrik – i lokaler med solide industritradisjoner i Porsgrunn.

Å rekruttere den rette medarbeideren blir stadig vanskeligere. Etter hvert som Baby Boomers trekker seg tilbake fra aktivt yrkesliv vil vi oppleve et stort gap mellom ledige stillinger og potensielle, kvalifiserte kandidater.

Konsekvensen av mangelen på kandidater er blant annet:

  • Tiden du bruker på å besette ledige stillinger øker
  • Kravene til kandidater senkes
  • Lønnsnivået stiger
  • Nye generasjoner med andre verdier inntar arbeidsplassene.

Vi tilbyr skreddersydde prosesser tilpasset ditt behov både lokalt, i Norge, Norden. Selskapet er,  som det eneste rekrutteringsfirmaet i Norge,  medlem av NPAworldwide – verdens største search nettverk. Det betyr at vi kan bistå kunder i Telemark og resten av Norge med rekrutteringsoppdrag over hele verden.

Talent Gallery er ikke synlig på annonsesidene i Telemarksavisene,. Det skyldes at vi hovedsaklig arbeider med headhunting. Vi søker de personene som ikke er på aktiv jobbjakt, men kan være åpne for å høre om muligheter og snakke med en «hodejeger».

Talent Gallery har jobbet med rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister for en rekke virksomheter i Norge og internasjonalt siden 1997. Våre rådgivere – hodejegere –  arbeider hovedsaklig innenfor følgende sektorer:

 

 

Kontakt oss

Noe vi kan hjelpe deg med? Send oss kontaktdata så ringer vi deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.