5 personlige digitale branding tips

Skjermbilde 2023 09 26 kl. 09.13.55

Av Trond Larsen, partner Talent Gallery

I dagens digitale landskap er ditt personlige merke mer enn bare en CV – det er ditt digitale fingeravtrykk, din unike historie, og din profesjonelle arv. Her er fem tips for å hjelpe deg med å bygge et fremtredende digitalt personlig merke:

Konsistens er nøkkelen 🔄: Fra din LinkedIn-tittel til din Twitter-bio, hjelper konsistens i meldinger og bilder over alle plattformer med å forsterke merket ditt. Det handler ikke bare om å bli gjenkjent; det handler om å bli husket.

Innholdsoppretting 📝: Del din ekspertise og innsikt! Skriv artikler, del innlegg, eller start til og med en podcast. Å regelmessig produsere og dele innhold posisjonerer deg som en tankeleder innen ditt felt.

Engasjer deg autentisk 💬: Ikke bare kringkast. Deltak i samtaler, kommenter på andres innlegg, og nettverk. Ekte interaksjoner fremmer sterkere forbindelser.

Livslang læring 📚: Den digitale verden er alltid i endring. Hold deg oppdatert med de nyeste trendene, verktøyene, og ferdighetene. Delta på webseminarer, ta nettkurs, og aldri stopp med å lære.

Visuell identitet 🎨: Invester i et profesjonelt portrettbilde, og sørg for at eventuelle visuelle elementer knyttet til merket ditt, som forsidebilder eller infografikker, resonnerer med merkets budskap og estetikk.

Husk, ditt personlige merke er et pågående prosjekt. Reflekter, finjuster, og utvikle deg regelmessig for å sikre at din digitale tilstedeværelse forblir slagkraftig og ekte. Lykke til med merkebyggingen! 💼🌟

Om Trond Larsen: Grunnlegger av Talent Gallery. Har jobbet med rekruttering siden 1995. Tildelt «Service to the network» i MRI (2005), Internasjonalt MRI-kontor av året 2007, vert for internasjonale rekrutteringskonferanser siden 2005, medlem av NPAworldwide siden 2014 – vert for månedlige «EMEA business development and operation webinars». I løpet av karrieren har han plassert over 1000 mennesker i nye roller.
Hvis du ønsker mer info – kontakt Trond Larsen på mobil 9130 2220 eller send en melding her
Tilbake til start