Motivere Gen-Y på arbeidsplassen

15b90d18a0d870b353400eafc1dc6314

 

Generasjon Y, også kjent som Millennials, er en unik kombinasjon av teknologi kyndige individer med en sterk trang til formål og balanse mellom arbeid og fritid. Som ledere er det essensielt å forstå hva som motiverer dem for å skape en motivert arbeidsplass. Her er noen tips:

🌍 Formål Over Lønn: Millennials søker etter en dypere mening i rollene sine. Sørg for at jobbfunksjonene deres er i samsvar med virksomhets overordnede misjon. Et klart «hvorfor» kan inspirere til dedikasjon.

💡 Oppmuntre til Innovasjon: De har vokst opp i en raskt skiftende verden. Sørg for å fremme et miljø hvor de kan foreslå ideer, eksperimentere og innovere. De vil ikke bare løse problemer, men potensielt forbedre/endre prosesser.

🤝 Tilbakemelding og Anerkjennelse: Regelmessige kontakt, konstruktiv tilbakemelding og anerkjennelse av bidragene deres får dem til å føle seg verdsatt og sett.

🌱 Profesjonell Vekst: Invester i deres læring. Enten det er workshops, online kurs eller konferanser. Dette støtter deres kontinuerlige utvikling kan føre til lojalitet og et ønske om å bidra mer.

Arbeid-Fritid balanse: Som digitale innfødte setter de pris på fleksibilitet. Stol på dem med alternativer for fjernarbeid eller fleksible tidsplaner, og de vil ofte belønne deg med økt produktivitet.

💬 Åpen Kommunikasjon: Oppmuntre til åpne dialoger, omfavne perspektivene deres, og vis dem at stemmene deres blir hørt.

Husk, hver generasjon bringer med seg sine styrker og utfordringer. Ved å tappe inn i motivasjonen til Gen Y, kan vi skape en harmonisk, produktiv, og fremtidsrettet arbeidsplass. La oss omfavne og løfte hverandre opp for en lysere fremtid!

#GenY #Motivasjon #ArbeidsplassTips #Lederskap

Om Trond Larsen: Grunnlegger av Talent Gallery. Har jobbet med rekruttering siden 1995. Tildelt «Service to the network» i MRI (2005), Internasjonalt MRI-kontor av året 2007, vert for internasjonale rekrutteringskonferanser siden 2005, medlem av NPAworldwide siden 2014 – vert for månedlige «EMEA business development and operation webinars». I løpet av karrieren har han plassert over 1000 mennesker i nye roller.
Hvis du ønsker mer info – kontakt Trond Larsen på mobil 9130 2220 eller send en melding her
Tilbake til start