Hvordan bli lagt merke til på LinkedIn

Her er noen tips om hvordan man fanger oppmerksomheten til potensielle arbeidsgivere på denne plattformen. Enten du aktivt søker jobb eller passivt utforsker muligheter, vil disse strategiene hjelpe deg å skille deg ut.

1️⃣ Optimaliser Profilen Din: Førsteinntrykk teller! Sørg for at profilbildet ditt er profesjonelt, at overskriften er klar og tiltalende, og at sammendraget forteller en historie om hvem du er og hva du aspirerer til å være. Glem ikke å inkludere nøkkelord som er relevante for din bransje og rolle for bedre søkevisibilitet.

2️⃣ Fremhev Dine Prestasjoner: Din erfaringseksjon er mer enn en CV. Det er en plattform for å fremheve dine prestasjoner. Bruk spesifikke mål og resultater for å demonstrere din innvirkning i tidligere roller.

3️⃣ Utvid Nettverket Ditt: Koble deg til fagfolk i ditt felt, inkludert rekrutterere og ansettelsesledere. Et mangfoldig nettverk øker din synlighet og åpner dører til nye muligheter.

4️⃣ Engasjer Deg Aktivt: Lik, kommenter og del relevant innhold. Enda bedre, skap ditt eget innhold! Regelmessig engasjement demonstrerer din ekspertise og holder deg på radaren til nøkkelspillere i bransjen.

5️⃣ Søk Anbefalinger: Støtte fra kolleger, ledere eller kunder gir troverdighet. Spør høflig om anbefalinger og gjengjeld tjenesten der det er passende.

6️⃣ Bruk LinkedIn-Funksjoner: Dra nytte av verktøy som LinkedIn Learning for å oppdatere ferdigheter og vise nyervervede ferdigheter. Bruk funksjonen ‘Open to Work’ for å informere rekrutteringsfolk om din jobbsøkerstatus (ikke å anbefale om du er i fast jobb i dag)

🔑 Nøkkeltanke: Å fremstå som attraktiv for potensielle arbeidsgivere handler om å strategisk fremvise ditt profesjonelle varemerke. Det er en blanding av synlighet, engasjement, og ekte nettverksbygging.

🔗 Føl deg fri til å koble deg til meg for flere innsikter og diskusjoner om profesjonell vekst og karriereutvikling.

Hashtagger: #LinkedInTips #KarriereVekst #JobbSøk #Nettverksbygging #ProfesjonellUtvikling

Om Trond Larsen: Grunnlegger av Talent Gallery. Har jobbet med rekruttering siden 1995. Tildelt «Service to the network» i MRI (2005), Internasjonalt MRI-kontor av året 2007, vert for internasjonale rekrutteringskonferanser siden 2005, medlem av NPAworldwide siden 2014 – vert for månedlige «EMEA business development and operation webinars». I løpet av karrieren har han plassert over 1000 mennesker i nye roller.
Hvis du ønsker mer info – kontakt Trond Larsen på mobil 9130 2220 eller send en melding her
Tilbake til start
ac961c8a41a193871260b01608985fd5