Rekruttering i Telemark siden 1997

Talent Gallery har jobbet med rekruttering for kunder i Telemark siden 1997.

Selskapet holder til i Porsgrund Porselænsfabrik – i lokaler med solide industritradisjoner i Porsgrunn.

Vi er sjelden å se på FINN eller på annonsesidene i Telemarksavisene.  Våre hodejegere arbeider målrettet for å identifisere kandidater innenfor sine spesialområder.

Talent Gallery har jobbet med rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister for en rekke virksomheter i Norge og internasjonalt siden 1997. Våre rådgivere – hodejegere –  arbeider hovedsaklig innenfor følgende sektorer:

Å rekruttere den rette medarbeideren blir stadig vanskeligere. Etter hvert som Baby Boomers trekker seg tilbake fra aktivt yrkesliv vil vi oppleve et stort gap mellom ledige stillinger og potensielle, kvalifiserte kandidater.

Konsekvensen av mangelen på kandidater er blant annet:

  • Tiden du bruker på å besette ledige stillinger øker
  • Kravene til kandidater senkes
  • Lønnsnivået stiger
  • Nye generasjoner med andre verdier inntar arbeidsplassene.

Vi tilbyr skreddersydde prosesser innen rekruttering tilpasset ditt behov både lokalt i Telemark, i Norge, Norden og resten av verden. Selskapet er,  som det eneste rekrutteringsfirmaet i Norge,  medlem av NPAworldwide – verdens største search nettverk. Det betyr at vi kan bistå kunder i Telemark og resten av Norge med rekrutteringsoppdrag over hele verden.

Talent Gallery har fra 1. oktober også tegnet avtale med danske Humanostics AS om å selge deres profiltester og assessment verktøy, og to av våre headhuntere er nå sertifiserte partnere i Humanostics, som blant annet er Certified Partner for den amererikanske assessment verktøyet Predictive Index – PI.

Daglig Leder i Talent Gallery Trond Larsen er en av Telemarks mest erfarne hodejegere og han kan kontaktes på telefon 9130 2220 eller e-post tl@talent-gallery.no