Rekruttering Salg og Selgere

Talent Gallery har rekruttert innenfor salg og markedsføring siden 1997.  Vi har rekruttert talenter innen salg i de fleste bransjer:

  • Mat og Drikke
  • Bygg og Anleggsprodukter
  • Elektro
  • HVAC

 

Rekruttering 2021

De du helst vil ha tak i er ikke på jakt etter ny jobb, de må headhuntes.  I 2021 ser vi flere stillingsannonser enn på mange år.  Dessverre er det sjelden man får de søkerne man håper på.
Kanskje ikke unaturlig. Hvorfor ansette selgere hvis annonsering er tilstrekkelig?  Det samme gjelder innenfor rekruttering. Gode headhuntere selger inn muligheter til folk som i utgangspunktet ikke er på jakt etter en ny jobb.

Kontakt oss

Noe vi kan hjelpe deg med? Send oss kontaktdata så ringer vi deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Rekrutteringsprosess

 

Planlegging

Ved vår første konsultasjon orienterer klienten oss fullt ut om selskapets aktiviteter og markedsposisjonering. I sin tur presenterer vi vår klient et detaljert perspektiv på dagens marked og gir veiledning om strukturen og lønnsnivået som opererer i konkurrerende selskaper.

Spesifikasjon og Kandidatprofil

Med full forståelse av kundens behov, blir en presentasjon utarbeidet uten å avsløre kundens identitet. Dette definerer avtalen som tilbys og presenterer den som en attraktiv mulighet. Fra dette blir en profil av den ideelle kandidaten utviklet, som bringer kvalifikasjoner, erfaring og personlige egenskaper i fokus.

Strategi og Research

Deretter lager vi en strategi som vil identifisere mulige kandidater uansett hvor de måtte være. Basert på bransjekontakter og tilgjengelig informasjon, lager vi en liste over kandidater. Vår virkelige dyktighet ligger imidlertid i å kombinere fantasifull tenkning med grundig forskning, en tilnærming som ofte fører oss til de mindre enn åpenbare selskapene, men til enkeltpersoner med nøyaktig de rette kulturelle og profesjonelle egenskapene.

Kontakte potensielle kandidater

Den første kontakten med en potensiell kandidat krever dyktig håndtering. Vi gjennomfører den første samtalen, og skaffer nødvendig kunnskap til å fastslå om kandidaten er den rette til å gå videre i prosessen.
Den neste kontakten er å gjøre lunken interesse til nysgjerrighet for å få vite mer. En av de vanskeligste delene av prosessen.
De mest kvalifiserte og lovende kandidatene er invitert til intervju. Her, målt mot avtalt kriterier, vurderer vi fullt ut potensialet for suksess. Erfaring og prestasjoner i tidligere roller blir undersøkt, idet man tar like stort hensyn til deres motivasjon og interesse for den nye muligheten.

Kandidatrapport – Side by Side

En shortlist med kandidater blir deretter presentert for vår kunde i form av individuelle rapporter. Sammen med detaljer om deres tidligere erfaring og nåværende avtale, vurderer vi kandidatens evne og deres kompatibilitet med kundens organisasjon og mål.

PI Adferds- og Kognitive Tester

Talent Gallery er representant for Predictive Index® i Norge. Alle aktuelle kandidater gjennomgår Adferds- og Kognitiv Assessments. Kunde mottar rapport – kandidatene får feedback.

Kundeintervju

De anbefalte kandidatene blir deretter intervjuet av vår kunde. Dybden i vår innledende rapport gjør at dette møtet kan utvikle seg utover utveksling av grunnleggende informasjon, til en betydelig dialog mellom de to partene.

Referansesjekk

Når kunden vår har foretatt et endelig valg, bekrefter vi kandidatens interesse før vi søker objektive referanser for kommentarer om deres kompetanse, integritet og personlige egenskaper.

Forhandlinger om lønn etc.

Under den endelige forhandlingen trekker vi igjen på vår spesifikke bransjekunnskap for å anbefale en rettferdig og attraktiv pakke, som vil sikre aksept av kundens tilbud.

Avslutning og Oppfølging

Gjennom den påfølgende overgangsperioden gis enhver støtte for å følge kandidaten inn i den nye rollen. Vi opprettholder kontakt for å sikre at både kunde og kandidat er fornøyde og at justering raskt og vellykket oppnås.

For ytterligere informasjon om rekruttering salg og selgere – kontakt Trond Larsen, mobil 9130 2220

Skjermbilde 2021 08 03 kl. 08.20.09