Predictive Index - PI finnes på mer enn 60 språk

Rekrutterer din bedrift på en effektiv måte?

Tidligere i år gjennomførte det amerikanske HR selskapet Predictive Index – PI – en undersøkelse blant 156 ledere. De fant ut at 52% av lederne som satt strategiske mål i 2018 ikke nådde dem. Fire av seks årsaker var personalrelaterte.

Det beste utgangspunktet for en vellykket ansettelse starter med å ha et klart bilde av hva som skal til for å oppnå suksess i jobben

Feilansettelser og uengasjerte medarbeidere innebærer en betydelig kostnad for enhver virksomhet. PI Job Assessment er vårt verktøy.

Et avgjørende punkt i en suksessfull rekruttering – og engasjerte medarbeidere – er å vite hva som skal til for at en person trives.

Å vite hva som faller naturlig for en person hjelper deg med å velge ut de kandidatene som vil føle seg motiverte for jobben, hvilket øker sannsynligheten for at de vil lykkes.

PI Behavioral Assessment gir deg som leder en oversikt over hva som holder medarbeiderne motiverte og engasjerte for å utnytte deres potensiale mest effektivt 

PI Cognitive Assessment gir en unik innsikt i en persons læringsevne og – hastighet – en indikasjon på hvor raskt en person kan tilegne seg kunnskap, løse problem på egen hånd og lære å navigere i komplekse og utfordrende miljø

PI – Predictive Index, ble først lansert i USA i 1952 og finnes nå på mer enn 65 forskjellige språk. Deriblant norsk.

Predictive Index er basert på data fra mer enn 350 vitenskaplige studier og er DNV-GL sertifisert samt GDPR tilpasset.

PI Predictive Index er både et rekrutterings- og ledelsesverktøy. 

Blant de mange selskapene i Skandinavia som allerede benytter seg av Predictive Index, er:

 

Talent Gallery er assosierte partnere til Humanostics AS, Danmark, som har rettighetene til Predictive Index i Norge og Danmark. Har du lyst til å teste ut Predictive Index selv? Kontakt Roar H. Olsen, 9130 2225 eller Trond Larsen, 9130 2220, for en gratis test eller mer informasjon om et abonnement.