Slik jobber headhuntere

Lyst til å se hvordan en headhunter jobber?  Lære noen triks til bruk i egen bedrift?

Rekruttering er en av de viktigste oppgavene du har som leder. I en tid hvor det er stor kamp om de dyktigste medarbeiderne opplever mange norske bedrifter følgende:

  • Mangel på gode søkere
  • Få søkere
  • For mange ukvalifiserte søkere

Ved å finjustere din rekruttering, kan du minimere effekten av disse utfordringene

Nedenfor har du en smakebit på boken.

Vil du ha ditt eget eksemplar av håndboken? Kontakt oss her 

Du kan også få kjøpt hard copy for kr 199,00
Vi tilbyr også internopplæring for bedrifter og offentlige virksomheter. Kontakt oss for et tilbud på 9130 2220.

 

Kommentarer fra kunder og samarbeidspartnere

Headhunter, København:
Tak for bogen – den er virkelig god og dejlig overskuelig. I modsætning til mange fx amerikanske bøger, der bruger ALT for mange sider på at beskrive tingene. Godt gået!!! :-)

HR Direktør, Stavanger:
Et godt stykke håndverk. Veldig bra!

Styreformann og konsulent, Tønsberg:

Jeg er imponert over hva du legger ned i dette. Rekrutterings håndboken er veldig bra!

Trond Enger, Partner Master Management, Norge

Talent Gallery har publisert en håndbok for ledere som rekrutterer medarbeidere. Den beskriver trinn for trinn beskriver elementer i en profesjonell rekrutteringsprosess. Dette er et flott bidrag som vil kunne hjelpe ledere som benytter  håndboken til å rekruttere mer treffsikkert. En treffsikker rekruttering øker sannsynligheten for økt bidrag til bedriftens verdiskapning. Vi anbefaler å ta kontakt med Trond Larsen hos Talent Gallery, eller besøke dere hjemmesider for å laste ned håndboken. Den kanskje viktigste suksessfaktoren for et profesjonelt rekrutteringsarbeid er en god rekrutteringsprosess.

Med denne håndboken hjelper Talent Gallery ledere på veien mot beste praksis.

I ISO rapporten « Guidelines for Recruitment 2016» vises det til en topplinjevekst på 3,5 ganger gjennomsnitt og en bunnlinjevekst på 2,0 ganger gjennomsnitt for bedrifter som arbeider etter BESTE PRAKSIS REKRUTTERING.

Bli med på reisen!  

Adm. Dir. Fagkjede, Oslo:
Bra og smart dette Trond. Mange gode tips – samtidig som det er en god markedsføring.

Leder mediabyrå, Oslo:
Veldig bra, den vil jeg gjerne dele med ledergruppen min

Leder, reklamebyrå, Oslo:
God idé. Verdt å studere

Leder, finansselskap, Telemark

Vi jobber hardt nå for å identifisere investeringsprosjekter av interesse. Det er ikke så lett å plukke fremtidige suksessvirksomheter.

Det du er inne på i boken din er en viktig del av dette. Hvordan klarer vi å identifisere det rette teamet til å bygge verdier i de casene vi går inn i. Veldig oversiktlig og godt hjelpemiddel det her. Jeg trur at den spisser budskapet bra på hvor krevende det egentlig er å rekruttere og hvilke feller og risikofaktorer som ligger der. I tillegg tvinger den folk som skal rekruttere til å ta standpunkt til hva man vil oppnå med team og med enkeltansettelser.

Banksjef, Telemark:
Takk for at du delte denne med meg, ble så nysgjerrig når jeg begynte å lese at jeg nå har «skummet» gjennom hele.  Mange gode tips, denne kommer jeg til å få brukt for.  Raust at dere deler, men jeg tror dere vinner på det da den forteller meg i alle fall at det å ansette er en meget omfattende prosess som krever både kompetanse og tid.»