The Predictive Index (PI)® Assessments -

nå  tilgjengelig i Norge - HIRE og INSPIRE

Hvilken personprofil er du?Hvilken Teamprofil har dere?Ta kontakt

Vet du hva som motiverer medarbeiderne dine til å yte maksimalt i 2021?

The Predictive Index (PI)® er et amerikansk rekrutterings- og ledelsesverktøy som ble lansert første gang i 1952. Til hjelp for å ansette de beste talentene samt motivere og utvikle teamet. PI finnes i dag på mer enn 65 forskjellige språk, deriblant norsk. Testen tilbys kunder som et abonnement med ubegrenset bruk og tar ikke mer enn 6 minutter å gjennomføre!

Talent Gallery har inngått avtale med danske Humanostics AS om salg av personlighetstester/assessment tester på det norske markedet. Trond Larsen og Sondre Larsen er begge nå sertifiserte partnere i Humanostics etter gjennomført opplæring i København i oktober 2019.
Humanostics® er et konsulentfirma som ble grunnlagt i Danmark i 2009, og er aktive i markeder inkluderer Danmark, Norge, Polen, Benelux, Island og Sørøst-Asia.
De hjelper organisasjoner med å implementere sine forretningsstrategier ved å tilby verktøy og veiledning rundt nøyaktig måling av menneskelig kapital og sikre at de har de rette menneskene i de rette stillingene.

I nært samarbeid med våre kunder optimaliserer vi prosesser rundt HIRE og INSPIRE ved å fokusere på å evaluere og måle potensialet og kompetansen til kandidater, ansatte, ledere og salgsstyrken.
Humanostics tilbyr en rekke forskjellige assessment verktøy inkludert

  • PI Behavioral Assessment™
  • PI Cognitive Assessment™
  • PI Job Assessment™

Kontakt Trond Larsen, mobil 9130 2220 eller Sondre Larsen, 9340 5195, for mer informasjon.

“The Predictive Index® is a registered trademark of Predictive Index, LLC and is used here with permission.”

Talent Gallery har jobbet med rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister for en rekke virksomheter i Telemark, Norge og internasjonalt siden 1997. Våre rådgivere – hodejegere –  arbeider hovedsaklig innenfor følgende sektorer:

 

Noen av brukerne av Predictive Index i Norden:

Skjermbilde 2022 02 04 kl. 10.38.12