NPAworldwide kjøper Inter-City Personnel Associates

NPAworldwide og Inter-City Personnel Associates (IPA) vil bli slått sammen til ett nettverk kalt NPAworldwide. Dette er en veldig spennende fusjon for medlemmene i begge organisasjonene og for de ansatte i de to amerikanske nettverkene.

NPAworldwides største ressurs har alltid vært kvaliteten på medlemmene og verdien levert til kunder og kandidater. Ved å slå de to nettverkene sammen har NPAworldwide styrket sin posisjon ytterligere på det amerikanske og internasjonale markedet. Sammen vil IPA og NPAworldwide utgjøre en base av høyt kvalifiserte rekrutteringsbedrifter og konsulenter, noe som vil gi overlegen service for medlemmene og deres kunder globalt.

Dette er en sammenslåing av to svært kompatible virksomheter. Nettverkene våre har hatt mye til felles gjennom årene og har delt felles medlemmer, felles ledelse fra medlemsrekkene og en positiv og sunn fortid som vennlige konkurrenter.

De kombinerte nettverkene vil fungere under ett sett med regler og fungere som ett selskap – NPAworldwide Recruitment Network. Du kan stole på den samme kvaliteten på personlige arbeidsforhold som du har hatt tidligere. Vi vil fortsette å operere fra NPAworldwide hovedkvarter i Grand Rapids, Michigan. NPAworldwide’s medlemmer vil dra nytte av en tilstrømning av nye og likesinnede rekrutteringspartnere. Vi ser frem til en spennende og velstående fremtid for våre medlemmer, ansatte og kundene og markedene vi betjener.

Skjermbilde 2019 09 13 kl. 12.17.52