Rekruttering øker igjen – mange ledige jobber

Covid19 marerittet er ikke over. Samtidig skal verden videre. Også når det gjelder rekruttering av nye medarbeidere.  Talent Gallery følger nøye med på annonsemengden på Finn.no

Rekruttering 2021

I perioden januar – april 2021 ble det i snitt utlyst 22.000 stillinger på FINN. Det er en oppgang på 24,2% i forhold til 2020 og på høyde med tallene for samme periode i 2019.  I april 2021 var det i snitt utlyst 23.158 stillinger i uken.  Det er det høyeste tallet de siste 4 årene.

Færre søkere

De stillingene Talent Gallery har utlyst via FINN i 2021 viser generelt færre søkere enn hva som har vært normalt de siste årene.

Det virker som om folk velger det trygge fremfor å flytte på seg akkurat nå.  I Talent Gallery opplever vi at kandidater takker nei til selv betydelige lønnsøkninger, en trend som bekreftes også i vårt internasjonale nettverk, NPAworldwide.

Gratis Personlighetstester

Talent Gallery tilbyr vi inntil 5 gratis personlighetsstester til nye kunder som ønsker å teste ut The Predictive Index (R). Personlighetstester er en fin måte å bli bedre kjent med kandidatene på dersom det er vanskelig å møte dem ansikt til ansikt i innledende faser av rekrutteringsprosessen.

Vi kan også bistå med følgende:

  • Videointervju
  • Søknadshåndtering
  • Headhunting (dersom ikke riktige søkere)
  • Referansesjekk

Ta kontakt med Trond Larsen, mobil 9130 2220 dersom du ønsker mer informasjon.