Ny medarbeider ombord i 2022?

Har din bedrift planer om å rekruttere en ny medarbeider denne høsten – og tenker oppstart 1. kvartal 2022? Da er det på tide å starte rekrutteringsprosessen nå. Enten du samarbeider med et rekrutteringsselskap eller gjør jobben selv.

For øyeblikket har Norge den laveste arbeidsledigheten siden 2014 og det er kamp om de dyktigste kandidatene.  Erfaringsmessig betyr det at rekruttering prosessene tar lengre tid – og det er færre søkere på annonser.  Normalt har en person med 5+ års arbeidserfaring tre måneders oppsigelsestid.  Dersom din bedrift makter å gjennomføre en rekrutteringsprosess i løpet av oktober vil den nye medarbeideren være på plass 1. februar! Drar prosessen ut i november snakker vi om 1. mars.  Da er et nytt budsjettår godt i gang!

Headhunting kan være en raskere vei til målet. Ta kontakt med Trond Larsen i Talent Gallery Search+Selection om du ønsker mer informasjon – mobil 9130 2220

Talent Gallery har jobbet med rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister for en rekke virksomheter i Norge og internasjonalt siden 1997. Våre rådgivere – hodejegere –  arbeider hovedsaklig innenfor følgende sektorer: