Kruuse Norge AS

KRUUSE består av et team med engasjerte og dynamiske mennesker og vi arbeider alle målrettet for å være dyrlegens foretrukne partner.

Vi har bistått dyrleger med våre tjenester og produkter i mange år og har utviklet en bred forståelse for dyrlegers behov og ønsker. Verdier som – kvalitet, service og kompetanse blir verdsatt høyt hos oss og vi vil jobbe iherdig for at du som partner får en god opplevelse når du handler hos oss.

Kvalitet

Dagens veterinærbransje utvikler seg hurtig og nye teknologier har gjort det mulig for dyrleger å tilby det ypperste innen diagnostikk, behandling og postoperativ pleie. Vi i KRUUSE jobber alltid for å kunne tilby førsteklasses produkter innen forbruksartikler, handelsvarer, diagnostiske maskiner og inventar. Vi tilbyr kjente merkevarer fra verdensledende produsenter og har i flere år også utviklet sterke alternativ i våre egne produkter under bl.a. merkenavnene «KRUUSE» og «BUSTER.»

Service

Vi vet at dyrleger og dyrepleiere har en hektisk hverdag og er avhengig av enkle ordreprosedyrer, profesjonell rådgivning og en fleksibel partner. Derfor har vi satt inn alle krefter for å lette din hverdag med rask ekspedering og forutsigbar frakt av nettopp de varer du har behov for. Vi har utviklet flere måter å sende elektroniske ordre på og har en velutviklet web shop. Vi er selvsagt også tilgjengelige med rådgiving og ordrebehandling per telefon eller e-post. Våre kompetente og erfarne medarbeidere besøker dyrleger over hele landet hele året for å gi personlig og skreddersydd service. Vi vil gjerne bistå våre kunder med utviklingsmuligheter og små og store utfordringer.

KRUUSE Norge holder til i trivelige lokaler i Drøbak, syd for Oslo.  Selskapet har 15 ansatte og en omsetning i 2016 på ca. 86 millioner kroner.  KRUUSE er en del av amerikanske Henry Schein.