Itide

Itide så dagens lys i 2008, vi har siden den gang hatt en målrettet og suksessiv utvikling med sterkt fokus på personlige relasjoner, kvalitet og nettopp det å være i tide.

Med vårt tilholdssted sentralt på Østlandet og via våre samarbeidspartnere, kan vi levere skreddersydde transport og logistikkløsninger uansett hvor og når du måtte trenge det – alt etter ditt behov.

Trenger du hjelp når det kommer til distribusjon, kan vi finne lønnsomme og effektive løsninger som gjør din hverdag både mer oversiktlig men mest av alt enklere. Vårt heldekkende nettverk, våre biler i alle størrelser og fasonger og sist, men ikke minst våre dyktige medarbeidere sørger alltid for at dine forsendelser kommer trygt frem enten det måtte være med bil, båt, fly eller tog.

Gjennom kontinuerlig utvikling av våre tjenester og hjelpemidler er vårt mål å sikre den beste kvalitet for våre kunder til en hver tid, slik at du som kunde skal få de beste løsningene bransjen har å by på men også føle at du er i de tryggeste hender.