Danish Crown

Danish Crown er et globalt matforedlingsselskap og blant de største innen sitt felt. Konsernet er verdens største svinekjøtteksportør og Europas største svinekjøttforedler. 

Som en global leder innen bærekraftig kjøttproduksjon har vi store forpliktelser; ikke bare for å levere, men for å utforske nye muligheter i produksjon og fra jord til bord. Vi har fortsatt en lang vei å gå og møter mange utfordringer. Men vi er fortsatt opptatt av å forbedre hvordan mat produseres – med respekt for dyr, mennesker og miljø. I denne søken er vi forberedt på å utfordre oss selv, bransjen og markedet.

Denne reisen er ikke vår alene, men vi lover å være ledere for endring. Bare sammen kan vi nå målet vårt om en mer bærekraftig matproduksjon ved å fundamentalt endre måtene vi både produserer og konsumerer mat på.

Danish Crown Foods Norge, selger og markedsfører merkevaren Tulip. Dette er en sterk merkevare med røtter tilbake til 1909, hvor tradisjon og kultur ligger sterkt forankret i produktene.  Danish Crown i Norge har vært på en reise de siste årene med sterk vekst. Vi ønsker å styrke vår tilstedeværelse i markedet og arbeide aktivt med å fremme porteføljen for å sikre videre vekst. 

Sammen skaper vi en mer bærekraftig fremtid for mat.

 

Skjermbilde 2021 12 02 kl. 07.31.53