Nytt liv i iskremfabrikken?

I desember ble de siste iskakene produsert i Diplom Is’ anlegg i Brevik. Nå har Talent Gallery blitt engasjert av eierne til å vurdere nye muligheter for den gamle iskremfabrikken.

Hele produksjonsanlegget er fortsatt intakt på et anlegg som totalt består av 10.000 kvm inkludert et gedigent fryseanlegg, nærmere 3000 palleplasser i frys/kjølerom og 1000 kvm produksjonslokaler.

Det er selskapet Strømtangen Eiendom AS ved Porsgrunnsmannen Stefan Kristiansen som har kjøpt den gamle iskremfabrikken.

– Det er viktig snarest mulig å få avklart mulighetene for fortsatt næringsmiddelproduksjon i anlegget, sier Stefan.  Han er blant annet kjent som grunnleggeren av Milba, et annet prosjekt Talent Gallery bisto Stefan i å utvikle.

ForprosjektBrevik Iskrem

På vegne av de nye eierene er Talent Gallery nå i ferd med å sette i gang et forprosjekt.  Prosjektleder fra Talent Gallery’s side er Leif Stråtveit, en veteran i norsk næringsmiddelindustri med bakgrunn fra blant annet Kavli (hvor han etablerte Q-Meieriet) og Grilstad.  Leif har vært knyttet til Talent Gallery siden 2009.

Sammen med Leif består prosjektgruppen av Frank Børre Johnsen, tidligere Fabrikkdirektør i Diplom-Is og Stefan Kristiansen, som representerer eierne.  I tillegg deltar daglig leder av Talent Gallery, Trond Larsen, ved behov.

 

Forretningsutvikling

Talent Gallery tilbyr bistand inner forretningsutvikling og har blant annet vært sentrale aktører innen prosjekt som:

  • Milba, Skien
  • Ytterøy Kylling, Trøndelag
  • Hårkjeden Tango, Porsgrunn
  • Iskremfabrikken, Brevik (pågår)
  • Strømsø Conditori, Drammen (pågår)

Dersom du ønsker mer informasjon – kontakt daglig leder Trond Larsen, telefon 9130 2220.