No Cure No Pay Rekruttering

Noen kunder er skeptiske til å forhåndsbetale rekrutteringsjobber. Dels fordi de ikke har samarbeidet med headhuntere tidligere, dels fordi de har hatt dårlig erfaring med enkelte leverandører. Talent Gallery tilbyr No Cure No Pay search som en del av våre tjenester.

For deg som kunde skal du vite at vi gjennomfører No Cure No Pay oppdrag på samme samvittighetsfulle måte som oppdrag med delfakturering underveis. Forskjellen er at våre kunder betaler mer for et No Cure No Pay oppdrag enn såkalt Retained Search.


 Prosessbeskrivelse Rekruttering 2014

 1. Arbeidsanalyse

 2. Godkjent Arbeidsanalyse

 3. Utarbeidelse Annonser Web

 4. Research Databaser

 5. Research Marked/Nettverk

 6. Forberede Search Kampanje

 7. Kontakte Kandidater

 8. Kvalifisere Kandidater

 9. Intervjue Kandidater

 10. Rangere Kandidater

 11. Briefe Kandidater/Kunde før Intervju

 12. Kundeintervju

 13. Debriefe Kandidater/Kunder etter intervju

 14. Teste Kandidater (opt)

 15. Referansesjekk

 16. Bistå i forhandlinger

 17. Bistå i oppsigelse

 18. Oppfølging oppsigelsestid

 19. Oppfølging 1 mnd

 20. Oppfølging 3 mnd

 21. Oppfølging 6 mnd


Uansett vil vi følge den samme 21 trinns rekrutteringsprosessen som vi normalt gjennomfører.  Denne innbefatter blant annet:

Analyse av stillingen

 • Hva er det kommer til å ta for å fylle denne stillingen?
 • Hva er de myke ferdigheter for kandidaten til å utmerke seg?
 • Hva er spesielle utfordringer for den rollen?
 • Hva er kandidaten forventet å oppnå i løpet av de neste 12-18 månedene?

Vi begynner med slutten i tankene.  Vi har solide bransjekunnskaper og verktøy til å forstå din virksomhet, krav til stillingen, og den bedriftskultur og lederstil der den nye medarbeideren skal ha. Vi forstår dine konkurrenter: Vi vil identifisere de unike styrker, utfordringer og muligheter som preger selskapet i sin søken etter den rette personen.

Målgruppe

 • Identifisere målgruppe og kvantifisere de beste kandidatene i markedet.
 • Hvilke selskap bør vi sikte oss inn mot?
 • Hvilke stillingsnivå?

Faktum er at det er en begrenset tilgang på kandidater.  Vi vil presentere den beste tilgjengelige talent til organisasjonen; kandidater som vil være fullt informert og forberedt for intervjuet.

Presentasjon av kandidater

Vi intervjuer på forhånd kandidater som kan være matchende til selskapets kravspesifikasjon. Vi stiller de vanskelige spørsmål som vil gi deg reell innsikt i om denne kandidaten er en match for din organisasjon
Intervju kan være subjektiv og åpen for tolkning. Derfor kan vi også gi grundig screening av sluttkandidater med detaljerte kommentarer til våre kunder slik at de kan ha en dypere forståelse av kandidatenes personligheter og i hvilke miljø de vil gjøre den beste jobben. «Hvis en person ikke presterer som forventet, er det sannsynligvis fordi de har vært mismatch for jobben.»

Valg

Vi samarbeider tett med våre kunder for å velge den beste kandidaten for rollen og sikre en myk overgang.  Gode ​​kandidater er ofte tapt på 12. time. Vi forstår hva det betyr å holde på kandidater og har den nødvendige kunnskap og ferdigheter for å sikre at han eller hun godtar tilbudet og gjør en bra start på karrieren i din bedrift.

De første 100 dagene

Når kandidaten er valgt, vil vi følge dem opp i oppsigelsesperioden samt de første 6 månedene.  Vi tilbyr også et eget introduksjonsprogram –  «De første 100 dagene» – hvor vi kan skreddersy et opplegg for onboarding av den nye medarbeideren.

Dersom du ønsker mer informasjon om Talent Gallery’s Contingency Search (No Cure No Pay search) – kontakt Managing Partner Trond Larsen – telefon 9130 2220.