Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver?

Internkurs i rekruttering for ledere

Hvordan bli en attraktiv arbeidsgiver for de beste kandidatene? Talent Gallery – Scandinavian Search Group – har utarbeidet et internkurs i rekruttering som hjelper deg og dine mellomledere å sette opp målrettede og effektive rekrutteringsprosesser. Dette bidrar til at dere sparer både tid og penger – og gjør din virksomhet attraktiv for de dyktigste talentene i markedet.

Blant temaene vi gir deg muligheten til å lære mer om er følgende:

  • Definere rekrutteringsbehovet – hva søker du egentlig etter?
  • Hvordan finne kandidater?
  • Hvordan fremstå som en attraktiv arbeidsgiver?
  • Søknadshåndtering og dialog med søkerne underveis
  • Gode ansettelsesintervju
  • Hvordan velge den ideelle kandidaten?
  • Hvordan få kandidaten til å akseptere jobbtilbudet?
  • Vellykket oppstart i ny jobb

Målgruppe

Ledere og mellomledere i privat og offentlig virksomhet.

Individuell coaching eller intern samling/ledersamling

Send oss en melding så ringer vi deg

 

Vi tilbyr deg mer enn 20 års erfaring i rekruttering

Våre partnere Roar H Olsen og Trond Larsen har begge mer enn 20 års erfaring fra rekrutteringsbransjen. Før dette arbeidet begge innenfor næringsmiddelindustrien.

Roar H Olsen

Har jobbet med rekruttering siden 1995. Første i Mercuri Urval, siden i Talent Gallery og andre norske rekrutteringsselskap.  I tillegg til kurs innenfor rekruttering arbeider Roar også med forretningsutvikling, organisasjonskartlegging og lederrekruttering.

– Jeg har tro på at våre kunder kan spare mange penger på å gjennomføre mer profesjonelle rekrutteringsprosesser, sier Roar. – Mange bedrifter velger å gjennomføre prosessene selv. Men i en tid hvor det blir stadig mer kamp om dyktige medarbeidere er det viktig å fremstå som en profesjonell aktør også i rekrutteringen, sier han.

Roars kontaktinfo:

Mobil: +47 9130 2225

e-post: rho@talent-gallery.no

Trond Larsen

Har jobbet med rekruttering siden 1995. Først i Mercuri Urval, siden i Talent Gallery – Scandinavian Search Group.  Trond har vært ansvarlig for å bygge opp det amerikanske rekrutteringsnettverket MRINetwork i Skandinavia, og vært ansvarlig for opplæring av nye konsulenter, både internt og hos franchisetakerne.  Talent Gallery var i mange år blant de største search selskapene innenfor MRINetwork. I dag er selskapet medlem i NPAworldwide, en organisasjon med mer enn 500 executive search selskap globalt.

– Jeg har hatt gleden av å lære opp en rekke dyktige rådgivere i rekruttering/headhunting, sier Trond. – Flere av disse driver suksessrike rekrutteringsbedrifter i dag.

I våres bestemte han seg for å lage en bok om rekruttering. En gratis eBok hvor ledere kan få tips på hvordan headhuntere arbeider.  Du kan lese mer om denne håndboken i rekruttering her.

I tillegg til opplæring og skrive bøker jobber Trond også med nasjonal og internasjonal rekruttering av salgs- og marketingmedarbeidere. På ledernivå og salgsspesialister.

Tronds kontaktinfo:

Mobil: +47 9130 2220

e-post: tl@talent-gallery.no