Ledige stillinger

Blue Water Shipping søker speditør sjøfrakt til kontoret i Oslo.

Du har minst 3 års operasjonell erfaring med sjøfrakt, både import og eksport. Din erfaring har gjort deg god til å jobbe direkte med kunder, rederier, leverandører og agenter. Du har en god evne til å stille kunder de riktige spørsmål og lytte, for å finne deres reelle behov. Du har forstått at det er kunden i fokus som skaper resultater, og det finnes flere verktøy enn kun pris for å vinne. Du er en utadvendt lagspiller som effektivt jobber for å finne de beste løsninger for våre kunder.

Skjermbilde 2021 06 02 kl. 07.22.43

Din kommersielle fokus gjør at du trives godt med eget kundeansvar og operasjonelt salg. Du har gode kommunikasjonsevner, er uredd og komfortabel med telefon og mail som arbeidsverktøy. Du motiveres av utfordringer og liker å sette deg «hårete» mål. Du har forstått at det som loves kunden skal leveres. Nøyaktighet er en nøkkelfaktor i din kundeoppfølging og vi holder alltid det vi lover til kunden.

Blue Water tilbyr konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter. Det er 21 hyggelige kollegaer i trivelige lokaler som venter på at du skal melde din interesse.

For ytterligere informasjon – kontakt partner Anne Brock Verdich i Talent Gallery, mobil 4677 2020, eller send en CV snarest til anne@talent-gallery.no