Ledige stillinger

Bring er Posten Norge sin merkevare rettet mot bedriftskunder, og er en av Nordens ledende logistikkaktører. Verdiene våre, Tar ansvar, Spiller på lag og Vil mer, styrer måten vi jobber på, og bidrar til en inkluderende og mangfoldig arbeidsplass. Miljø er et av våre viktigste satsingsområder. Vi tar miljølederskap i bransjen vår, og har satt oss ambisiøse klimamål.Bring Cargo er en ledende speditør av fleksible logistikkløsninger til offshore og store, industrielle kunder. Som en del av Nordens største logistikkonsern er vi ekstra ansvarlige og bevisste på adferden vår og klimaavtrykket som transportene setter. Vi gjør logistikken grønnere, raskere og enklere. Med den nyeste teknologien sørger vi for å tilpasse oss kundens behov. Den nye teknologien bruker vi også til å rapportere utslippet helt ned på oppdragsnivå, og gi full oversikt over hva som er det beste transportalternativet med lavest utslipp. Rask og effektiv samhandling er viktig for kundene våre – derfor bestilles alle tjenestene våre fra ett kontaktpunkt som følger transporten fra A–Å.Bring Cargo er den største norske aktøren som tilbyr spedisjonen Air & Sea. Med skreddersydde luft- og sjøtransporter sørger vi for gode og gjennomarbeidede løsninger til både varehandel og industri. Vi dekker et vidt spekter av tilleggstjenester som konsolidering, cross docking og kvalitetskontroll. Vi er spesialister på tollbehandling og spesialdokumentasjon, og vi tilrettelegger og sikrer komplekse transportbehov.

Skjermbilde 2022 01 10 kl. 14.12.44

Ønsker du å være en del av den globale logistikken hos Bring?

Fremtidens logistikk skal være grønnere, raskere og enklere – også på de globale transportene. Vil du være med på utviklingen av fremtidens logistikkløsninger hos Nordens største post- og logistikkonsern? Med mål om vekst, nye markedsposisjoner og videreutvikling av kundeforholdene våre, søker Bring Air & Sea en erfaren speditør til vår avdeling i Oslo.

​​Du kommer med erfaring fra spedisjonen Air & Sea, og brenner for internasjonal transport og logistikk. Du vet hvor presset og komplekst fraktmarkedet kan være, og hvordan små hendelser kan resultere i store logistikkutfordringer. Med din erfaring, struktur og forståelse av bransjen, ser du alltid en løsning på uforutsette hendelser. Du kjenner aktørene og du forstår dem.

Du venter ikke på muligheter – du er med på å skape dem. Med gode samarbeidsevner drar du nytte av kunde- og markedsmuligheter. Du er en initiativtaker med selvtillit i bransjen, og du vet at gode kundeforhold kommer av å bygge relasjoner. Du er synlig, tydelig og du oppfattes som trygg.

Resultater driver deg, kombinert med behovet ditt for å lære og oppdage nye muligheter.  Du forstår hvilke krav kundene har, hvilke digitale muligheter som finnes for å nå de kravene og hvordan du skal oppfylle dem.

Kjenner du deg selv igjen i dette?

Vi i Bring Air & Sea skreddersyr logistikkløsninger rundt om hele verden, i luft og til havs – slik at kundene våre får godset sitt helt hjem. Målet vårt er å finne de beste løsningene som gjør det enklest mulig for kundene å forholde seg til. Uavhengig av hvor presset fraktmarkedet er, sørger vi for at varene kommer sømløst hjem. Nå ønsker vi å utvide vårt team, og ser etter deg som kan bidra til videre vekst og suksess.

Som speditør hos Air & Sea vil du bli en viktig ressurs i den målrettede satsingen vår i årene som kommer. Du vil jobbe aktivt i markedet, ha løpende dialog med internasjonale partnere og du finner de beste logistikkløsningene for kundene.  Du vil bidra til at Bring Air & Sea blir det naturlige valget for interkontinental frakt.

Hos oss får du:

 • Lønn etter kvalifikasjoner, gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Kurs og etterutdanning ved behov.
 • Mulighet til å utvikle karriereveien din lokalt eller globalt i Bring konsernet.
 • En spennende og variert arbeidsplass der du stadig får muligheten til å utfordre deg selv.
 • Et proaktivt og faglig sterkt miljø, der alle har som mål å løse utfordringene man møter.
 • Et godt og trygt arbeidsmiljø med fokus på trivsel, åpenhet og kompetansedeling.

Dine konkrete arbeidsoppgaver:

 • Drifts- og resultatansvar for egne bookinger
 • Oppfølging og utvikling av kundeforhold og relasjoner
 • Jobbe aktivt i markedet for å øke markedsandel
 • Løpende dialog med agenter og leverandører
 • Identifisere og tilby de beste logistikkløsninger for kundene
 • Ivareta HMS og kvalitetssikring ihht. instrukser og kundekrav
 • Være med på å utvikle speditørfaget med nye digitale løsninger

Faglige kvalifikasjoner vi ønsker oss:

 • Erfaring fra spedisjon Air & Sea.
 • Fagkompetanse innenfor logistikk og transport, fortrinnsvis fra høyskolenivå.
 • Oppdatert i markedet og på bransjens utvikling, har god forståelse av globale verdiskapninger.
 • Generell god IT kompetanse, du forstår og ser mulighetene digitale løsninger gir.
 • God fremstillingsevne på norsk og engelsk språk, både skriftlig og muntlig.

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsene, og synes dette høres spennende ut, håper vi du vil bli med oss på reisen!

Søknadsfrist: 26.01.2022

For spørsmål eller ytterligere informasjon om stillingen, kontakt Anne Brock Verdich i Talent Gallery Search+Selection på telefon 467 72 020 eller mail anne@talent-gallery.no