Ledige stillinger

WashTec er den globale ledende tilbyderen av innovative løsninger innen bilvask. Over 1800 medarbeidere i mer enn 80 land utformer vaskebusinessen sammen med oss. WashTec leverer utstyr for bilvask som dekker alle behov og krav, fra portalmaskiner, vasketunneler og selv-vask systemer for personbil, samt systemer for vask av lastebiler og busser.

WashTec Norden består av heleide datterselskaper i Norge og Danmark. Sverige og Finland forvaltes av egne distributører. Årsomsetningen for Norden er ca. 75 millioner euro, og har vist en stabil og lønnsom vekst de siste årene. WashTecs markedsandel i Norden er i dag nær 60% og er ventet å vokse i årene som kommer.

Skjermbilde 2023 05 09 kl. 07.25.43

Selskapet styrker kundeservice med

Servicetekniker Trondheim

Hva innebærer rollen?

Hovedoppgavene dine vil bestå i utføre serviceoppdrag på automatiske bilvaskemaskiner hos våre kunder. Stillingen innebærer mye reisevirksomhet så du må trives på veien eller i flyet samt ha en familiesituasjon som dette passer sammen med.

Er du den vi ser etter?

Du er selvstendig, strukturert, fleksibel, positiv og arbeidsom.

Hva må til?

Du har god teknisk forståelse og det er et pluss hvis du har fagbrev i elektrofag eller lignende. Du har også gjerne erfaring fra feilretting på teknisk utstyr.

Industrimekaniker, automasjonsteknikker, landbruksmekanikere, bilmekanikere oppfordres også til og søke.

Vi tilbyr:

En spennende og selvstendig rolle i et veletablert selskap, hvor du får bruke din kompetanse og utvikle deg videre i en variert og spennende hverdag med kompetente og resultatorienterte kolleger.

Hos oss har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling.

Vi har kvalitet i høysetet, vi har flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.

Tiltredelse snarest

Vi ser frem til å høre fra deg.

Ønsker du ytterligere informasjon; Kontakt partner Anne Brock Verdich i Talent Gallery, mobil 4677 2020, eller send en søknad/CV snarest på denne linken.