Ledige stillinger

WashTec er den globale ledende tilbyderen av innovative løsninger innen bilvask. Over 1800 medarbeidere i mer enn 80 land utformer vaskebusinessen sammen med oss. WashTec leverer utstyr for bilvask som dekker alle behov og krav, fra portalmaskiner, vasketunneler og selv-vask systemer for personbil, samt systemer for vask av lastebiler og busser.
WashTec Norden består av heleide datterselskaper i Norge og Danmark. Sverige og Finland forvaltes av egne distributører. Årsomsetningen for Norden er ca. 75 millioner euro, og har vist en stabil og lønnsom vekst de siste årene. WashTecs markedsandel i Norden er i dag nær 60% og er ventet å vokse i årene som kommer.

Er du en av våre nye serviceteknikere?

Skjermbilde 2023 05 09 kl. 07.25.43

 

Vi utvider teamet vårt og søker strukturerte og serviceinnstilte serviceteknikere som trives med å yte god service og søker

Servicetekniker Troms og Finnmark

Litt om stillingen:

Arbeidssted vil være i Troms og Finnmark og du bor i eller på veien mellom noen av disse stedene:

  • Tromsø
  • Nordkjosbotn
  • Narvik
  • Harstad

Hva innebærer rollen?

Hovedoppgavene dine vil bestå i utføre serviceoppdrag på automatiske bilvaskemaskiner hos våre kunder. Stillingen innebærer mye reisevirksomhet så du må trives på veien eller i flyet samt ha en familiesituasjon som dette passer sammen med.

Er du den vi ser etter?

Du er selvstendig, strukturert, fleksibel, positiv og arbeidsom.

Hva må til?

Du har god teknisk forståelse og det er et pluss hvis du har fagbrev i elektrofag eller lignende. Du har også gjerne erfaring fra feilretting på teknisk utstyr.

Industrimekaniker, automasjonsteknikker, landbruksmekanikere, bilmekanikere oppfordres også til og søke.

Vi tilbyr:

  • En spennende og selvstendig rolle i et veletablert selskap, hvor du får bruke din kompetanse og utvikle deg videre i en variert og spennende hverdag med kompetente og resultatorienterte kolleger.
  • Hos oss har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling.
  • Vi har kvalitet i høysetet, vi har flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.
  • Tiltredelse snarest

Dersom du ønsker mer info – kontakt rådgiver Anne Brock Verdich i Talent Gallery, mob 4677 2020 eller send oss en søknad/CV snarest her.