Ledige stillinger

KlimaControl AS er en automatikkentreprenør som selger, leverer, prosjekterer og utfører service på automatikk og SD-anlegg innen bygningsautomasjon i næringsbygg. Bedriften er etablert i Oslo siden 1997, med avdelingskontor i Askim.

Skjermbilde 2022 06 21 kl. 13.31.41

Vi er for tiden 31 personer, hvorav 3stk. er stasjonert i Askim. Selskapet har mange faste kunder, som entreprenører og byggherrer og skal styrke organisasjonen med

Servicesjef

Som Servicesjef vil du få ansvar for serviceavdeling med eget budsjettansvar, personalansvar, salg av serviceavtaler og salg til rehabiliteringsmarkedet, som vi satser sterkt på.

Avdelingen har i dag 10 teknikere med ulike kunnskaper, og det vurderes i disse dager en serviceleder i tillegg, som blir en person mellom servicesjef og teknikere i forbindelse med planlegging av jobber, og styring av teknikere i daglige gjøremål.

Din bakgrunn

  • Gode kunnskaper inne bruk av data, samt salgserfaring og ledererfaring er en klar fordel, nesten en betingelse.
  • God økonomisk innsikt og forståelse, og evnen til å se kost/nytte i ulike situasjoner.
  • Erfaring fra bygningsautomasjonsbransjen er en stor fordel.

Tett samarbeid med prosjektavdelingen blir en del av hverdagen.

Servicesjef rapporterer til daglig leder.

Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser, god kollektiv pensjonsforsikring, 5 ukers ferie, bilordning med bilgodtgjørelse, lunsjordning, et hyggelig arbeidsmiljø i lyse, romslige og trivelige nyoppussede lokaler i Ole Deviks vei 46.

Ønsker du ytterligere informasjon – kontakt partner Vetle Sørli i Talent Gallery Norway – mob 4827 5450 eller send en søknad/CV snarest til vetle@talent-gallery.no