Ledige stillinger

WashTec er den globale ledende tilbyderen av innovative løsninger innen bilvask. Over 1800 medarbeidere i mer enn 80 land utformer vaskebusinessen sammen med oss. WashTec leverer utstyr for bilvask som dekker alle behov og krav, fra portalmaskiner, vasketunneler og selv-vask systemer for personbil, samt systemer for vask av lastebiler og busser.
WashTec Norden består av heleide datterselskaper i Norge og Danmark. Sverige og Finland forvaltes av egne distributører. Årsomsetningen for Norden er ca. 75 millioner euro, og har vist en stabil og lønnsom vekst de siste årene. WashTecs markedsandel i Norden er i dag nær 60% og er ventet å vokse i årene som kommer.
Fokus nr. 1 er kundetilfredshet og kundefordeler, som alltid vil være kjerneverdiene til organisasjonen.

Skjermbilde 2023 05 09 kl. 07.25.43

Selskapet skal styrke organisasjonen med

Servicekoordinator

Vi søker en strukturert og serviceinnstilt medarbeider som trives med å yte god service.

Hva innebærer rollen?

Hovedoppgavene dine vil bestå i å ta imot og fordele serviceoppdrag til våre serviceteknikere og samarbeidspartnere. Stillingen innebærer mye kundekontakt på telefon og e-post og er en viktig støttefunksjon for våre teknikere.

Er du den vi ser etter?

Du er blid og utadvendt, selvstendig, strukturert og du mestrer godt å ha flere baller i luften samtidig.

Hva må til?

Du har teknisk innsikt og erfaring fra kundesupport og administrative oppgaver. Du har gjerne kjennskap til SAP og har god kunnskap i Microsoft Office pakken.

Vi tilbyr:

En spennende rolle i et veletablert selskap, hvor du får bruke din kompetanse og utvikle deg videre i en variert og spennende hverdag med kompetente og resultatorienterte kollegaer.

Hos oss har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling.

Vi har kvalitet i høysetet, vi har flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.

Ønsker du mer info? Kontakt partner Anne Brock Verdich i Talent Gallery, mob 4677 2020, eller send oss en søknad/CV på denne linken snarest.