Ledige stillinger

Plejd er et innovativt svensk teknologiselskap som utvikler produkter og tjenester for smart belysning og hjemmeautomasjon. Selskapet brenner for å gjøre elektrikerens hverdag enklere ved å utvikle produkter og tjenester som utnytter ny teknologi på riktig måte.

Plejd har på kort tid tatt en sterk posisjon som ledende aktør innen smart belysning i Sverige og har allerede blitt en anerkjent merkevare med godt omdømme i bransjen. Vi har et kvalitativt og konkurransedyktig produktspekter som stadig øker, noe som gjør hvert møte mellom kunde og selger til en interessant mulighet.
I tillegg til et godt produktsortiment har vi veldig god intern support som gjør alt for å støtte deg. Vårt team er preget av stort engasjement og høy kompetanse med en kultur og verdigrunnlag som fører til lav personalutskifting.

De ønsker å bygge opp et salgsteam bestående av kompetente og selvgående selgere med høy servicegrad og brennende interesse for salg. Plejd tilbyr en fri og selvstendig stilling der kundefokus, innsats og resultat blir verdsatt og belønnet.

Om stillingene

 • Som Regionssjef i Plejd vil du være en del av et fantastisk team der samarbeid og kommunikasjon er høyt verdsatt. Stillingen er operativ og du deltar aktivt i planlegging og gjennomføring av messer, samt opplæring-, demo- og salgsmøter for grossister, elektrikere og forhandlere.
 • Stillingen krever et sterkt kundefokus med høy kompetanse innen salg, hvor noen av suksessfaktorene er å identifisere, skape, administrere og utvikle forretninger med både grossister, installatører og elektrikere.
 • Arbeidet stiller store krav til elektrotekniske ferdigheter for å nå kunden på en troverdig og profesjonell måte.
 • Arbeidet er selvstendig og krever et sterkt pågangsmot for å utvikle distriktet, både når det gjelder lønnsom vekst og kundetilfredshet.

Din bakgrunn

 • Du har erfaring med salg til elektrogrossister og/eller installasjonsmateriell, samt en høy forståelse av elektrisk installasjon, installasjonsteknologi og elektrisk utstyr.
 • Det er en forutsetning at du er elektroutdannet og/eller har jobbet som elektriker.
 • Du er engasjert og ser alltid etter hva som er til beste for kunden, samtidig som du oppnår både dine egne og selskapets forretningsmål.
 • For å oppnå dette mener vi at du har et høyt nivå av mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å skape, forvalte og utvikle personlige relasjoner både internt og eksternt.
 • Du får energi av å jobbe alene, men evner også å jobbe sammen som ett team.
 • Du har god ordenssans med en strukturert tilnærming, god datakompetanse og du uttrykker deg godt både muntlig og skriftlig.
 • En av suksessfaktorene i en salgsjobb er det personlige møtet med kunden, og en relativt sett omfattende reisevirksomhet er en naturlig del av salgsprosessen og jobben.

Selskapet tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig markedslønn og tjenestepensjon samt firmabil og gode forsikringsordninger for de ansatte.

Høres dette interessant ut? Send inn din søknad i dag, intervjuer og utvelgelse pågår fortløpende og stillingene vil bli besatt så snart vi finner de rette kandidatene.

For ytterligere informasjon – kontakt Country Manager Magne Åkvåg, mobil 9536 7575 eller Managing Partner Trond Larsen i Talent Gallery Search+Selection, mobil 9130 2220. Send søknad/CV snarest til tl@talent-gallery.no