Ledige stillinger

Plejd er et innovativt svensk teknologiselskap som utvikler produkter og tjenester for smart belysning og hjemmeautomasjon. Selskapet brenner for å gjøre elektrikerens hverdag enklere ved å utvikle produkter og tjenester som utnytter ny teknologi på riktig måte. Totalt finnes det nå mer enn 2 millioner Plejd-enheter i drift og nye, spennende produkter er på vei i årene fremover.

Plejd har på kort tid tatt en sterk posisjon som ledende aktør innen smart belysning i Norden og har allerede blitt en anerkjent merkevare med godt omdømme i bransjen. Selskapet har et kvalitativt og konkurransedyktig produktspekter som stadig øker, noe som gjør hvert møte mellom kunde og selger til en interessant mulighet.

I tillegg til et godt produktsortiment har vi veldig god intern support som gjør alt for å støtte deg. Vårt team består i dag av 15 topp motiverte medarbeidere som er preget av stort engasjement, høy kompetanse med en kultur og verdigrunnlag som fører til lav personalutskifting.

Skjermbilde 2022 10 14 kl. 10.20.28

Etterspørselen etter selskapets produkter er stor – nå ønsker Plejd å ansette ytterligere en

Prosjektselger

Som Prosjektselger i Plejd vil du være en del av et fantastisk team der samarbeid og kommunikasjon er høyt verdsatt.

Stillingen krever et sterkt kundefokus med høy kompetanse innen salg, hvor noen av suksessfaktorene er å identifisere, skape, administrere og utvikle kunnskapen om Plejds unike produkter blant rådgivende konsulenter, eiendomsutviklere, entreprenører og prosjektutviklere.

Arbeidet stiller store krav til elektrotekniske ferdigheter for å nå kunden på en troverdig og profesjonell måte.
Arbeidet er selvstendig og krever et sterkt pågangsmot for å utvikle forretningsområdet – både når det gjelder lønnsom vekst og kundetilfredshet.

Prosjektselgeren skal jobbe mot målgruppen i hele Norge og samarbeide med selskapets dyktige distriktssjefer når produktene skal installeres.

Din bakgrunn

  • Du har erfaring med salg til rådgivende konsulenter (RIE) og store byggherrer, samt en høy forståelse av elektrisk installasjon, installasjonsteknologi og elektrisk utstyr.
  • Det er en forutsetning at du er elektroutdannet og/eller har jobbet som elektriker/rådgivende ingeniør
  • Du er engasjert og ser alltid etter hva som er til beste for kunden, samtidig som du oppnår både dine egne og selskapets forretningsmål.

For å oppnå dette mener vi at du har et høyt nivå av mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å skape, forvalte og utvikle personlige relasjoner både internt og eksternt.

  • Du får energi av å jobbe alene, men evner også å jobbe sammen som ett team.
  • Du har god ordenssans med en strukturert tilnærming, god datakompetanse og du uttrykker deg godt både muntlig og skriftlig.
  • En av suksessfaktorene i en salgsjobb er det personlige møtet med kunden, og en relativt sett omfattende reisevirksomhet er en naturlig del av salgsprosessen og jobben.

Selskapet tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig lønnsbetingelser, god tjenestepensjon samt firmabil og gode forsikringsordninger for de ansatte.

Du bør helst være bosatt i Oslo området.
Høres dette interessant ut? Send inn din søknad i dag, intervjuer og utvelgelse vil skje i desember. For mer info – kontakt rådgiver Trond Larsen i Talent Gallery – mob 9130 22220, eller send søknad/CV til tl@talent-gallery.no 

Skjermbilde 2022 10 28 kl. 08.31.56