Ledige stillinger

Netel er et entreprenørselskap og med stikkord som kreativitet og engasjement bygger vi fysiske telekommunikasjon, bredbånd og elkraft nett i de nordiske og baltiske landene.

Selskapets norske kontor ligger i Oslo. Aktiviteten er stor og selskapet ønsker å styrke avdelingen med en Prosjektleder Bygg.

Alt Netel gjør av installasjoner stiller krav til prosjektering, og vi tar hele veiene et ansvar for at dette blir gjort iht lover og regler, men det er kun ved byggemeldings pliktig tiltak det må fremlegges dokumentasjon på dette.

I forbindelse med byggemeldingspliktige tiltak må det fremlegges dokumentasjon på at vi har korrekt kompetanse både i forhold til prosjektering og gjennomføring. Netel ser en økende oppdragsmengde på byggemeldingspliktig tiltak og ser behov for å styrke seg på dette området også internt.

Bakgrunn

Kandidaten vi søker må ha sertifisering som kan brukes i Netel for å bli godkjent som prosjekterende eller utførende tiltaksklasse 2». (Godkjenningsområdet omfatter montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner som etter NS 1990 +NA plasseres i pålitelighetsklasse 2, og forutsettes utført med «normal kontroll».)

Vi ser for oss den rette kandidaten kan være med på å bygge opp en avdeling på dette. Det vil være diverse oppdrag innenfor mastebygging, fundamentering, hytte installasjoner, roof top installasjoner og mere.

  • Ingeniør, helst sivilingeniør Bygg og Anlegg
  • Vilje og evne til å bygge opp en egen avdeling i Netel til å ta seg av disse oppgavene
  • Minimum 6 års erfaring fra prosjektledelse
  • Arbeidssted hele Norge, men du bør være til stede på hovedkontoret i Oslo med jevne mellomrom

I begynnelsen vil du måtte være forberedt på i andre prosjekter som er pågående. Ikke minst innenfor telekom. Det vil være behov for sikkerhetsklarering i dette arbeidet.

Deg

  • Selvstendig
  • Har lyst til å være med på å bygge en ny avdeling
  • God til å bygge tverrfaglige team og relasjoner
  • God prosjektleder erfaring

Selskapet tilbyr

Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser. For mer informasjon, kontakt rådgiver Vetle Sørli i Talent Gallery, mobil 4827 5450 eller send CV til vetle@talent-gallery.no 

Skjermbilde 2021 01 13 kl. 10.31.18