Ledige stillinger

Food Folk Norge AS inngår i et konsern som forvalter merkevaren McDonald’s i hele Norden. Vi eier rettighetene i 20 år (fra 2017), og jobber mot «+20 år» gjennom en ganske så aggressiv ekspansjonsdrift. Food Folk er privateid, og arbeider i en nordisk matrise organisasjon, med visse nordiske funksjoner i tillegg til en dyktig gjeng som jobber spesifikt med ett av de fire markedene. Vil du være med på å revolusjonere restaurantbransjen og være en del av et sterkt merkenavn med store ambisjoner?

Logo FF og McD

Da er du kanskje vår nye

Prosjektleder Bygg

Vi søker

Vi søker en lærevillig og kunnskapsrik ny medarbeider til prosjektlederrollen som vil ha ansvar for utrulling av nye konsepter og utbygging av eksisterende restauranter i samsvar med våre høye krav til funksjonalitet og kvalitet. Du vil ha en sentral rolle i vår virksomhet og rapportere til Head of Property. Med kontorplass i Oslo sentrum vil du ha en nøkkelrolle i å sikre vår fortsatte suksess.

Vi søker en initiativrik, motiverende, samarbeidsorientert og dyktig prosjektleder med høy gjennomføringsevne. Du må også ha gode kommunikasjonsevner både på norsk og engelsk.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder vil du ha en rekke spennende oppgaver og ansvarsområder. Du vil være ansvarlig for å etablere fremdriftsplaner og budsjetter, kontrahere rådgivere og entreprenører etter behov og sikre at myndighetskrav og våre egne krav til byggeprosjektet ivaretas. I tillegg vil du ha ansvaret for å rapportere på HMS, kvalitet, fremdrift og økonomi og samarbeide tett med eksterne og interne relasjoner.

Din bakgrunn

For å lykkes i rollen som prosjektleder må du ha relevant utdanning innen byggfag, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du må også ha god kunnskap om reguleringsprosesser, rammesøknader og Arbeidstilsynet. Kjennskap til ledelse av en byggeplass, fremdriftsstyring, kontrahering, økonomistyring og gode IT kunnskaper er en fordel.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en selvstendig, utfordrende og sentral rolle i en sterk merkevare med store ambisjoner. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og muligheter for personlig og faglig utvikling.

Dersom du vil være med på å ta restaurantbransjen til nye høyder, så er dette jobben for deg! Kontakt Sondre Larsen, mob 9340 5195 for mer informasjon eller søk her. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.