Ledige stillinger

Brenner du for å jobbe med komplekse logistikkløsninger?

Her du erfaringen og energien som kreves? Bring Frigo rekrutterer nå en erfaren Key Account Manager som vil være med å bygge en ny logistikkorganisasjon i Norge.

Vi har store ambisjoner i det norske markedet og søker derfor en erfaren salgsekspert som motiveres av selvstendige oppgaver og masser av spennende utfordringer.

Om virksomheten

Bring Frigo AB er Nordens største logistikkaktør innenfor foodsegmentet. Som del av vår strategi for en større internasjonal satsing kommer vi nå styrke vår tilstedeværelse i Norge. Vi har allerede en fremgangsrik lagervirksomhet på Rud utenfor Oslo. Vårt mål er å levere komplette logistikkløsninger til våre kunder og derfor er det et naturlig neste steg for oss å forsterke distribusjonsvirksomheten i Norge, men også den internasjonale trafikken for import og eksport. Distribusjon av fisk til kontinentet vil muliggjøre import av matvarer til Norge fra Europa.

Om stillingen

Bring Frigo er i en rivende utvikling i Norge og søker derfor en erfaren Key Account Manager med erfaring fra området tempererte transporter i matindustrien. Vi gir deg muligheten til å bidra til Bring Frigo sin fremgang gjennom din erfaring og kompetanse. For øyeblikket er vi samlokalisert med vår lagervirksomhet på Rud utenfor Sandvika. Vi ekspanderer nå, og bygger opp en transportvirksomhet for å tilby våre kunder en komplett løsning.

Du blir ansvarlig for salg av tempererte lagrings- og transportløsninger til nye kunder og skal drive salget fra a til å. Hovedoppgaven din blir å finne nye kunder, men du får også ansvar for økt salg og support til eksisterende kunder. Ditt ansvar er både nasjonalt og internasjonalt og på alle nivåer i kundens organisasjon

Salgssyklusene våre er både lange og korte, du må derfor kunne arbeide langsiktig, men også ta raske beslutninger når situasjonen krever det.

Hvem er du?

For å lykkes i rollen har du solid erfaring fra salg av logistikkløsninger med gode og dokumenterte resultater. Du kan selv bygge en kundeportefølje og du motiveres av «new bizz». Bring Frigos mål er å tilby kundene våre den beste logistikkløsningen og det er derfor et stort pluss om din logistikkerfaring også kommer fra matbransjen. Du er kommuniserende og vet hvordan man skaper langsiktige kunderelasjoner. Du er kreativ og løsningsfokusert og tar gjerne egne initiativ for å drive salgsprosessen videre. Du er selvsagt en vant forhandler og har gode kunnskaper om hele salgsprosessen. Du har jobbet i forskjellige CRM-systemer og har god kunnskap om Office-pakken. Du er systematisk og kan selv ta fram profesjonelle presentasjoner. Du er en lagspiller som lett kan samarbeide med andre i en nordisk organisasjon. Du snakker og skriver både norsk og engelsk flytende og har B-førerkort.

Søknad

Ansettelsen skjer snarest mulig, vi intervjuer derfor fortløpende. Velkommen med din søknad dersom du vil være med på Bring Frigo sin spennende reise fremover.

Ta kontakt med Anne Brock Verdich hos Talent Gallery, mobil 46772020, mail: anne@talent-gallery.no