Ledige stillinger

Flytteservice er et av Norges raskest voksende flyttebyrå, og vi skal vokse enda mer i årene fremover. Vårt motto er; trygt, effektivt og hyggelig.
– Vil du være med og skape Norges råeste flyttebyrå, da trenger vi deg!

Skjermbilde 2022 09 28 kl. 13.08.47

Selskapet skal styrke organisasjonen med en

Erfaren selger til flyttebransjen

Flytteservice AS opplever en sterk vekst og et økende behov for våre tjenester i markedet. Vi er nå på jakt etter deg som skal være med oss videre på reisen til å bli et av Norges beste flyttebyråer.
Vårt motto er «Trygt, Effektivt, Hyggelig» og på Flytteservice AS jobber vi sammen som et team for å levere den beste tjenesten og servicen vi kan hver eneste dag.

Vi søker en selger som skal jobbe både mot bedriftsmarkedet og privatmarkedet.

· Du har erfaring med og motiveres av oppsøkende salg men ikke et «must» med erfaring fra bransjen
· Du har kompetanse innen markedsføring
· Du er ambisiøs, selvstendig og besluttsom
· Du er god på å «close» avtaler og å skrive anbud

Hos Flytteservice AS finner du ordnede arbeidsforhold, trygge rammer og hyggelige kollegaer. Vi har topp moderne utstyr og nye biler, samt fine lokaler/lager på Vøyenenga utenfor Sandvika. Vi har en flat struktur der alle ønskes velkommen med innspill og meninger. Og vi ønsker at alle våre ansatte skal vokse og trives sammen med oss

Flytteservice er et av Norges raskest voksende flyttebyrå, og vi skal vokse enda mer i årene fremover. Vårt motto er; trygt, effektivt og hyggelig.

- Vil du være med og skape Norges råeste flyttebyrå, da trenger vi deg!

For ytterligere informasjon – kontakt rådgiver Anne Brock Verdich i Talent Gallery – mob 4677 2020 eller send en søknad/CV snarest på e-post til anne@talent-gallery.no