Ledige stillinger

Brenner du for å jobbe med komplekse logistikkløsninger?

Her du erfaringen og energien som kreves? Bring Frigo rekrutterer nå en erfaren Befrakter som vil være med å bygge en ny logistikkorganisasjon i Norge.

Vi har store ambisjoner i det norske markedet og søker derfor en erfaren Befrakter som motiveres av selvstendige oppgaver og masser av spennende utfordringer.

Om virksomheten

Bring Frigo AB er Nordens største logistikkaktør innenfor foodsegmentet. Som del av vår strategi for en større internasjonal satsing kommer vi nå styrke vår tilstedeværelse i Norge. Vi har allerede en fremgangsrik lagervirksomhet på Rud utenfor Oslo. Vårt mål er å levere komplette logistikkløsninger til våre kunder og derfor er det et naturlig neste steg for oss å forsterke distribusjonsvirksomheten i Norge, men også den internasjonale trafikken for import og eksport. Distribusjon av fisk til kontinentet vil muliggjøre import av matvarer til Norge fra Europa.

Om stillingen

Bring Frigo er i en rivende utvikling i Norge og søker derfor en erfaren Befrakter med erfaring fra området tempererte transporter i matindustrien. Vi gir deg muligheten til å bidra til Bring Frigo sin fremgang gjennom din erfaring og kompetanse. For øyeblikket er vi samlokalisert med vår lagervirksomhet på Rud utenfor Sandvika. Vi ekspanderer nå, og bygger opp en transportvirksomhet for å tilby våre kunder en komplett løsning.

Dine arbeidsoppgaver vil være å inneha den daglige kontakt med kunder, leverandører, sjåfører og kolleger på andre Bring Frigo kontorer.  Du blir ansvarlig for å organisere gode transportløsninger fra a til å, både nasjonalt og internasjonalt.  Siden vi er et kontor under oppbygging, får du mulighet til å være med å utforme våre transportløsninger for fremtiden. Daglig, operativ styring, avregning av oppdrag og avvikshåndtering ligger også innenfor arbeidsoppgavene.

Hvem er du?

Bring Frigos mål er å tilby kundene våre den beste logistikkløsningen, og søker derfor deg som har tidligere erfaring fra transport av næringsmidler, og liker å jobbe strategisk og langsiktig for gode løsninger både for kunden, våre leverandører og oss selv.  Du er serviceinnstilt og jobber bra både i team og individuelt.

For at du skal trives hos oss, er det viktig at du trives med ett høyt tempo og varierende arbeidsdager.  Du liker å løse utfordringer i ett miljø der forutsetningene raskt kan endres.

Du kommuniserer godt, både gjennom tall og ord, er nøye og ser viktigheten av et godt samarbeide både med eksterne og interne kontakter.

Du har god kunnskap om Office-pakken. Du er en lagspiller som lett kan samarbeide med andre i en nordisk organisasjon. Du snakker og skriver både norsk og engelsk flytende.

Søknad

Ansettelsen skjer snarest mulig, vi intervjuer derfor fortløpende. Velkommen med din søknad dersom du vil være med på Bring Frigo sin spennende reise fremover. Kontakt partner Anne Brock Verdich i Talent Gallery Norway – mobil 4677 2020 eller send søknad/CV snarest til anne@talent-gallery.no