Ledige stillinger

Vårt salgsteam ønsker å utvide med kompetente og selvgående selgere med høy servicegrad og brennende interesse for salg. Vi tilbyr en fri og selvstendig stilling der kundefokus, innsats og resultat blir verdsatt og belønnet.

Det ønskes at du er bosatt i ett av områdene Østlandet, Sør Øst eller Sør Vest

Om stillingene

Som Distriktssjef i Plejd vil du være en del av et fantastisk team der samarbeid og kommunikasjon er høyt verdsatt. Stillingen er operativ og du deltar aktivt i planlegging og gjennomføring av messer, samt opplæring-, demo- og salgsmøter for grossister, elektrikere og forhandlere.

Stillingen krever et sterkt kundefokus med høy kompetanse innen salg, hvor noen av suksessfaktorene er å identifisere, skape, administrere og utvikle forretninger med både grossister, installatører og elektrikere.

Arbeidet stiller store krav til elektrotekniske ferdigheter for å nå kunden på en troverdig og profesjonell måte.

Arbeidet er selvstendig og krever et sterkt pågangsmot for å utvikle distriktet, både når det gjelder lønnsom vekst og kundetilfredshet.

Din bakgrunn

  • Salg til elektrogrossister og/eller installasjonsmateriell,
  • Høy forståelse av elektrisk installasjon, installasjonsteknologi og elektrisk utstyr.
  • Du arbeider i dag eller har arbeidet som elektriker

Deg

  • Du er engasjert og ser alltid etter hva som er til beste for kunden,
  • Du oppnår både dine egne og selskapets forretningsmål.
  • Gode mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å skape, forvalte og utvikle personlige relasjoner både internt og eksternt.
  • Du får energi av å jobbe alene, men evner også å jobbe sammen som ett team.
  • Du har god ordenssans med en strukturert tilnærming, god datakompetanse og du uttrykker deg godt både muntlig og skriftlig.
  • En av suksessfaktorene i en salgsjobb er det personlige møtet med kunden, og en relativt sett omfattende reisevirksomhet er en naturlig del av salgsprosessen og jobben.

Selskapet tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og tjenestepensjon samt firmabil og gode forsikringsordninger for de ansatte.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt rådgiver Jørn Grundsund i Talent Gallery, mobil 9547 1216 eller rådgiver Trond Larsen, Talent Gallery, mobil 9130 2220 eller send CV/søknad snarest til jg@talent-gallery.no