Ledige stillinger

Plejd er et innovativt svensk teknologiselskap som utvikler produkter og tjenester for smart belysning og hjemmeautomasjon. Selskapet brenner for å gjøre elektrikerens hverdag enklere ved å utvikle produkter og tjenester som utnytter ny teknologi på riktig måte.

Plejd har på kort tid tatt en sterk posisjon som ledende aktør innen smart belysning i Sverige og har allerede blitt en anerkjent merkevare med godt omdømme i bransjen. Selskapet har et kvalitativt og konkurransedyktig produktspekter som stadig øker, noe som gjør hvert møte mellom kunde og selger til en interessant mulighet.

I tillegg til et godt produktsortiment har vi veldig god intern support som gjør alt for å støtte deg. Vårt team er preget av stort engasjement og høy kompetanse med en kultur og verdigrunnlag som fører til lav personalutskifting. Etterspørselen etter selskapets produkter er stor – nå ønsker Plejd å ansette ytterligere en Distriktssjef til region Nord-Norge.

Om stillingen

Som Distriktssjef i Plejd vil du være en del av et fantastisk team der samarbeid og kommunikasjon er høyt verdsatt. Stillingen er operativ og du deltar aktivt i planlegging og gjennomføring av messer, samt opplæring-, demo- og salgsmøter for grossister, elektrikere og forhandlere.
Stillingen krever et sterkt kundefokus med høy kompetanse innen salg, hvor noen av suksessfaktorene er å identifisere, skape, administrere og utvikle forretninger med både grossister, installatører og elektrikere.
Arbeidet stiller store krav til elektrotekniske ferdigheter for å nå kunden på en troverdig og profesjonell måte.
Arbeidet er selvstendig og krever et sterkt pågangsmot for å utvikle distriktet, både når det gjelder lønnsom vekst og kundetilfredshet.

Din bakgrunn

  • Du har erfaring med salg til elektrogrossister og/eller installasjonsmateriell, samt en høy forståelse av elektrisk installasjon, installasjonsteknologi og elektrisk utstyr.
  • Det er en forutsetning at du er elektroutdannet og/eller har jobbet som elektriker.
  • Du er engasjert og ser alltid etter hva som er til beste for kunden, samtidig som du oppnår både dine egne og selskapets forretningsmål.

For å oppnå dette mener vi at du har et høyt nivå av mellommenneskelige ferdigheter, med evne til å skape, forvalte og utvikle personlige relasjoner både internt og eksternt.

  • Du får energi av å jobbe alene, men evner også å jobbe sammen som ett team.
  • Du har god ordenssans med en strukturert tilnærming, god datakompetanse og du uttrykker deg godt både muntlig og skriftlig.
  • En av suksessfaktorene i en salgsjobb er det personlige møtet med kunden, og en relativt sett omfattende reisevirksomhet er en naturlig del av salgsprosessen og jobben.
  • Du er bosatt i Bodø eller Tromsø og er kjent med reisevirksomhet i Nord-Norge

Selskapet tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktig markedslønn og tjenestepensjon samt firmabil og gode forsikringsordninger for de ansatte.
Høres dette interessant ut? Send inn din søknad i dag, intervjuer og utvelgelse vil skje i januar. For mer info – kontakt rådgiver Trond Larsen i Talent Gallery – mob 9130 22220, eller send søknad/CV til tl@talent-gallery.no 

 

Plejd 2020