SIGA Cover AG

SIGA er ledende selskap innen utvikling, produksjon og distribusjon av produkter for luft- og vindtette bygningsskall. SIGA-forseglede bygninger er preget av lave oppvarmings- og ventilasjonskostnader samt en høyere standard av komfort uten trekk og beskyttelse mot mugg.

Kunnskap, kvalitet, innovasjon og konsekvent streve for bærekraft er noen av oppskriftene for å lykkes med den sveitsiske familiebedrift som kjennetegnes ved en langsiktig næringspolitikk og sin egen bedriftskultur.
SIGA utvikler og produserer sine produkter på to steder i kantonen Luzern (Central Switzerland). Kjernekompetanse i selskapet er forskning og utvikling, produksjon, salg og opplæring. 34 patenter er registrert de siste 10 årene.

Alle prosesser i produksjon, administrasjon og salg er organisert i henhold til Toyota produksjonssystem og er oppdatert og trent hver 14. dag.

Personlig kundekontakt til bygg- og anleggsfolk i over 20 land i Europa og Nord-Amerika sikres via flere enn 200 salgskonsulenter.
Siden starten har SIGA fremstått som en svært vellykket og godt kjent selskap blant byggherrer, håndverkere, designere, arkitekter og ingeniører. Antall ansatte har økt fra 15 ansatte til over 375 ansatte i løpet av de siste årene.
SIGA satser kraftig på det nordiske markedet og ønsker å styrke sin salgsorganisasjon.