Ledige stillinger

Prosjektleder for Region Oslo

Skanska er i vekst, og har behov for å styrke vår kompetanse inne prosjektledelse. Vi søker deg som vil være med på vår reise mot å bli den ledende prosjektutvikler og entreprenør i Norge.

Ansvar fra start til overlevering
Som prosjektleder har du en nøkkelposisjon. Du har helhetsansvaret for prosjektet fra start til overlevering. Det er du som skal sørge for at prosjektet styres slik at målene nåes og kundens forventinger blir innfridd. Du har ansvar for å ivareta og utvikle relasjonen til våre kunder og slik bidra til nye prosjekter. Du er et viktig forbilde både internt og eksternt. Det er ditt ansvar å følge opp Skanskas mål om null arbeidsulykker på prosjektet. Du setter mål for bemanning, prosjektering, innkjøp og produksjon, og det er ditt ansvar at øvrige roller i prosjektledelsen har de riktige forutsetningene for å gjennomføre sine arbeidsoppgaver.

Prosjektlederens kvalifikasjoner

Du er ingeniør/sivilingeniør eller annen relevant utdanning/erfaring, og har gjerne noen års erfaring i å lede byggeprosjekter. Som prosjektleder blir du nærmeste leder for mange medarbeidere, noe som medfører at du må kunne involvere og skape engasjement, samt være god til å kommunisere. Du må finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.

Region Oslo gjennomfører alle typer større byggeprosjekter
Regionen har 350 ansatte. Regionen omsatte for 1.700 millioner i 2011.

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bolig, bygg, anlegg, eiendoms- og prosjektutvikling. Vi har til enhver tid 500 pågående prosjekter over hele Norge. Vi er en del av et globalt selskap, men like stolt over å være en lokal aktør.

For ytterligere informasjon; kontakt Sondre Larsen i Talent Gallery, mobil 9340 5195, eller send oss en kortfattet søknad og CV snarest på sondre@talent-gallery.no